Vpihovanje izolacije

Vgradnja izolacijskega materiala THERMOFLOC
se izvaja s posebnimi stroji za vpihovanje
THERMOFLOW.

Celulozna izolacija se pod zračnim tlakom preko cevi dovaja v votle predele gradbenih elementov, kjer popolnoma zatesni vse prostore, tako da se ustvari brezstična in  kompaktna  izolacijska plast. Tako vgrajena izolacija popolnoma onemogoči direkten prehod zraka in s tem povezane toplotne izgube.
Ta posebna tehnika vpihovanja ima pomembne prednosti tako za izvajalce, kot tudi za investitorje. Vgradnja difuzijsko odprte izolacijske plasti, pa investitorju zagotavlja zdravo in prijetno bivalno
okolje.

Volna Supafil Themo Frame

Supafil je nova generacija izolacije za strojno vpihovanje. Izolacija Supafil je naraven proizvod iz kremenčevega peska iz recikliranega stekla brez dodatkov, ki omogoča hitro, čisto in varno vgradnjo. Izolacijo odlikuje odlična toplotna in zvočna izolativnost, vodoobojnost ter najvišji razred negorljivosti. Odpornost na mikroorganizme in vlagoprepustnost pa sta lastnosti, ki govorita v prid zdravstveni in ekološki neoporečnosti Supafil izolacije. Izolacija Sufafil je pakirana v brezzračne vreče, ki se v vpihovalnem stroju razbijejo in izolacija preide v razsuto stanje ter se kot taka vpiha v stavbno aplikacijo. Natančno odmerjen tok vpihovanja kosmičev omogoča zapolnitev vseh praznin in tesno prileganje vsem konstrukcijam ter tako zagotovi brezstično, kompaktno, enotno plast izolacije brez toplotnih mostov. Novodobna izolacija Supafil je primerna za novogradnje kot tudi za obnove objektov.

Preberi več

Lesni kosmiči Gutex Thermofibre

Lesni kosmiči Thermofibre so produkt nemškega podjetja Gutex, ki je na trgu prisotno več kot 80 let in prednjači v inovativnosti in v okolju prijazni proizvodnji. Visokokakovostna izolacija, ki je pridobila številne certifikate odličnosti, zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolativnost. Neoporečnost Črnega gozda zagotavlja kakovosten izvor surovin in naravi prijazna obdelava le-te vodi v biološka varnost in uporabniku prijazen material. Izolacija Thermofibre je pakirana v brezzračne vreče, ki se v vpihovalnem stroju razbijejo in izolacija preide v razsuto stanje ter se kot taka vpiha v stavbno aplikacijo. Natančno odmerjen tok vpihovanja kosmičev omogoča zapolnitev vseh praznin in tesno prileganje vsem konstrukcijam ter tako zagotovi brezstično, kompaktno, enotno plast izolacije brez toplotnih mostov. Lesni kosmiči Gutex Thermofibre so primerni za novogradnje kot tudi za obnove objektov.

Preberi več

Celulozna izolacija Thermofloc

Z izolacijskim materialom THERMOFLOC v kombinaciji s folijo  za parno oviro Thermofloc, strešnim opažnim in pripadajočo lepilno tehniko, dobite prepusten in učinkovit izolacijski sistem, ki ustreza najvišjim kakovostnim zahtevam.

THERMOFLOC katalog PRENESI KATALOG
Preberi več